Header

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voordelen

De rug is een orgaan dat bestaat uit de wervelkolom, banden en spieren. De wervelkolom zelf is een sterke maar beweeglijke kolom, die onderverdeeld is in hals-, borst- en lendewervels. Klachten aan rug, nek en spieren in ernstige vormen kunnen verlicht of verholpen worden door o.a. een fysiotherapeut. Bovendien kan een speciaal voor deze klachten ontwikkeld matras of compleet bedsysteem zeker bijdragen aan dit proces. Pijnloos slapen, daar hebben we tenslotte allemaal recht op.

Maar ook mensen die lijden aan decubitus, of chronische, lichamelijke klachten zoals reuma of artritis kunnen veel baat hebben bij een speciaal medisch matras. Van Beek Bedden heeft door de jarenlange ervaring in de ziekenhuis- en verzorgingssector, de expertise in huis om u hierin te adviseren. Diverse fysiotherapeuten verwijzen hun klanten door naar Van Beek Bedden om het beste advies te krijgen voor een goede en gezonde nachtrust.
Wij werken o.a. met het gerenommeerde merk M Line. M Line matrassen worden aanbevolen door fysiotherapeuten. Daarnaast worden zij gebruikt in ziekenhuizen en zorginstellingen. Van Beek Bedden als het gaat om pijnloos slapen.

Kijk voor meer informatie: www.mline.nl