11 oktober 2021

MYBED wervelscan: meten is weten

Pijnloos alpen bij Van Beek Bedden.

De kennis die ik heb opgedaan in mijn vorige werk, als leverancier van medische matrassen, heeft mij doen inzien dat voor een bepaalde groep klanten het meten van de stand van haar of zijn rug wervel van essentieel belang is om het juiste advies te geven.

Gedurende deze scan breng ik in kaart wat de zwakke punten in je nek, rug en wervelkolom kan zijn.

De wervelscanner wordt ook gebruikt in Nederland door een aantal gerespecteerde ergotherapeuten en manueeltherapeuten.

 

Het juiste matras kiezen is niet eenvoudig. In de winkel kan je het matras wel even proberen, maar op basis van die korte test is het moeilijk om de juiste matras te vinden. Bovendien gaan we al te vaak af op ‘ons gevoel’ of een verkeerde perceptie van hoe een matras moet aanvoelen.

Meten is dus de boodschap! 

MYBED maakt gebruik van de Wervelscanner, een eenvoudige maar gesofisticeerde tool om jouw wervel in kaart te brengen. Eenvoudig omdat onze slaapspecialisten met dit apparaat enkel over de contouren van uw ruggenwervel moeten ‘rollen’, gesofisticeerd omdat de Wervelscanner een aantal honderden metingen uitvoert over heel uw wervelkolom. De Wervelscanner is ontworpen door een arts uit Zwitserland en werd oorspronkelijk enkel gebruikt voor het meten van de mobiliteit van de wervelkolom van geblesseerde sporters. Nu wordt het ook toegepast om u het ultiem slaapcomfort te garanderen.

 

Voor deze meting is een afspraak nodig ivm de tijd niet het kost. Half werk heeft geen zin, het gaat om uw rug en uw nachtrust.

Bekijk ook deze tips

externalId=feta-detail-news-2.1.2.1.1.1.1&filter[active]=1